LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00

Acasa>Fungicide>Acrobat MZ 90/600 WP

Acrobat MZ 90/600 WP

Descriere

Acrobat MZ 90/600 WP

Fungicid

Producator: BASF Agro BV Arnhem Wadens, Elvetia

Clasificare produs: Xn (nociv), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 9% dimethomorph + 60% mancozeb

Conditionare: pulbere umectabila

Caracteristici: Acrobat MZ este un fungicid sistemic-translaminar si de contact pentru combaterea manei la numeroase culturi. Acrobat MZ este primul produs cunoscut prin actiunea sa asupra peretelui celular la ciupercile din grupa Oomycete.

Produsul are activitate sistemic-translaminara: patrunde in frunza si se repartizeaza uniform, ceea ce determina o siguranta in combatere si o rezistenta marita la spalare. De asemenea, componenta de contact actioneaza la suprafata frunzei ca o bariera impotriva infectiei.

Mod de utilizare: Acrobat MZ se foloseste pentru combaterea manei la cartof, vita de vie, hamei, tomate, castraveti, ceapa in doza de 2 kg/ha (0,2%). Pentru rezultate optime se recomanda aplicarea preventiva. Avand si activitate curativa, se poate aplica si dupa realizarea infectiei, dar tratamentele se vor efectua in primele faze de dezvoltare ale ciupercii. Intervalul dintre tratamente se adapteaza in functie de presiunea de infectie, dezvoltarea culturii si conditiile climatice, acesta fiind in general de 10-12 zile, reducandu-se pana la 7-10 zile in conditii de presiune de infectie ridicataReducere in functie de comanda - Armag

Politica de confidentialitate | Cum cumpar | Termeni si conditii | Masuri de siguranta | ANPC | Nexles